Recreatielandgoed de IJsvogel

Ijsvogel

Geniet eindeloos van de vele faciliteiten op het park! Neem bijvoorbeeld een duik in het overdekte zwembad of in het buitenbad. Gooi een strike op onze bowling of kom heerlijk eten in restaurant de Gasterij. En er is nog meer te ontdekken, zoals de sauna, uitdagende speeltuinen, een snackbar, sportvelden, viswater en meer! Ontdek tijdens uw verblijf ook de prachtige Veluwe te voet of met de fiets! Wilt u een dagje uit…de mogelijkheden rondom Recreatielandgoed de IJsvogel zijn eindeloos!

Op het ruim opgezette en sfeervolle vakantieparkpark kunt u prachtige vakantiewoningen huren, van luxe recreatievilla’s en ruime vakantiehuizen tot gezellige chalets en knusse lodges. Komt u met z’n tweeën, met het gezin of zoekt u een groepsaccommodatie voor een verblijf met vrienden of familie? U vindt gegarandeerd het vakantiehuis dat bij al uw wensen en voorkeuren past!

Openingstijden

  • Openingstijden receptie: Maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 17.00 uur Zondag: 10.00 - 14.00 uur Openingstijden de Gasterij Maandag: 14.00 - 22.00 uur Dinsdag: gesloten Woensdag en donderdag: 14.00 - 22.00 uur Vrijdag, zaterdag en zondag: 12.00 - 22.00 uur keuken sluit om 21.00 uur Openingstijden zwembad: Maandag t/m zondag van 10.00 - 20.00 uur*

Neem alvast een kijkje

Locatie